Posted by Lennart Ringdahl on 24 december, 2010 in Okategoriserade with No Comments

alla NYMOS-vänner en God Jul och ett Gott Nytt År!

Share

Posted by Lennart Ringdahl on 17 december, 2010 in Okategoriserade with No Comments

Den 10 december 2010 kl 18.30 samlades ett sjuttiotal Nymos-medlemmar i lokalen i Gamla Bryggeriet för att äta julsmörgås, dricka julmust och framför allt umgås och ha roligt.

Lokalen skulle invigas och Trollkarlsföreställningarna skulle firas av.

Medlemmarna samlades i det nedre planets stora repetitionslokal och bjöds på alkoholfria drycker och snacks. Ordföranden Kecke Lundh höll invigningstal och klippte som sig bör av bandet som en symbol för invigningen.

På övre planet var det framdukat julsmörgås och scenen i den övre repetitionslokalen stod öppen för alla och envar. Det stod inte på förrän det snudd var kö till scenen och varför inte med så många musikintresserade i alla åldrar på ett och samma ställe.

Se fler bilder här

Share

Posted by Lennart Ringdahl on 10 december, 2010 in Okategoriserade with No Comments

 

Share

Posted by Lennart Ringdahl on 8 december, 2010 in Okategoriserade with No Comments

Tanken med den hemsida du just nu sitter och tittar på är att den aldrig ska bli färdig, den ska vara lätt att administrera samt vara aktuell och intressant. Framtiden får utvisa om det blev så också.

Den hemsida som du ser just nu innehåller precis samma information som den förra, plus litet till. När du navigerar runt i sidan kommer du säkert att upptäcka skönhetsfläckar (blandning av svenska o engelska, versaler där det borde vara gemena mm). Du kanske också upptäcker funktioner som borde finnas eller som inte fungerar. Allt sånt är jag tacksam om du meddelar mig.

Jag kommer att arbeta vidare med hemsidan, göra den snyggare, lägga till funktioner såsom en intern sida med inloggning, bygga upp kalendern ordentligt, skapa ett riktigt bra kontaktformulär mm mm. Följ gärna arbetet med att titta in någon gång i veckan, du är välkommen!