Audition Madicken!

(Årsmöte i Nymos, se nedan)

Nymos söker medverkande till föreställningen Madicken av Astrid Lindgren som kommer att spelas på Culturum i november 2018!

Det finns bra roller både för vuxna och barn. Audition kommer att hållas i Nymoslokalen, Behmbrogatan 5 (Bryggeriet), den 3-4 mars. De som anmäler sig kommer att kallas till en av dagarna.

Auditiondagen inleds med information och ett kortare pass med enkla drama- och rörelseövningar. Därefter får alla i tur och ordning framföra en valfri sång på max 3 minuter och en valfri text på max 3 minuter. Det gåt bra att framföra sången a capella (vilket de flesta brukar göra). Det kommer dock att finnas tillgång till piano och gitarr ifall man vill spela själv eller ha med någon som kompar. Den valfria texten kan t ex vara ett stycke ur en pjäs eller bok, en dikt, en historia eller något annat. Texten skall framföras utantill.

Anmälan till audition måste göras senast den 26 februari. Uppge namn och ålder i anmälan. Anmälan mailas till adressen i länken här.

 

ÅRSMÖTE

Nymos årsmöte äger rum måndagen den 12 mars kl. 18.00 i Nymoslokalen. Anmäl i förväg till Henrik För att få rösta på årsmötet måste medlemsavgiften för i år vara betald.

Välkommen!