Dans-workshop

Nymos anordnar dans-workshops med Maria Lind Isefält, utbildad på Danshögskolan och som medverkade i Nymos uppsättning av West Side Story. Workshopen är från 15år och uppåt.

När: Söndagen den 10 september kl. 16.30-18.00 (Anmälan senast 3/9)

Söndagen den 8 oktober kl. 16.30-18.00 (Anmälan senast 1/10)

Var: Nymoslokalen

Kostnad: 150kr per tillfälle

Anmälan: Klicka här

Minst 10 anmälda krävs för att kursen ska starta.

Så här beskriver Maria Workshopen:

DANS WORKSHOP NYMOS VUXNA (FRÅN 15 ÅR UPP TILL 100 ÅR) ALLA ÄR VÄLKOMNA

Varmt välkommen att dansa jazzdans, som är en scenisk dansstil som bland annat förekommer i musikaler. Det finns olika former av jazzdans och den form som vi kommer dansa på denna workshop heter Simonsontekniken som är en metodisk form där du som elev utgår från dina förutsättningar och du får möjlighet att utrycka den du är i dansen och uppleva glädjen i att dansa.

Vi börjar med en grundlig uppvärmning med teknikövningar för att stärka och sträcka ut kroppen. Vi avslutar med en kombination som kan vara allt från lyrisk/contemporary-jazz, latino-inspirerad, blues eller musikal.

Varmt välkommen!